Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά αυθόρμητα και με έμφυτο χιούμορ σε ερωτήσεις για:
- Το επάγγελμα που θα έκανε αν δεν ήταν σεφ
- Το φαγητό που αν μπορούσε δεν θα ξαναέφτιαχνε ποτέ
- Τον αθλητή που θα ήθελε να κάνει παρέα
- Το τι θα προτιμούσε περισσότερο από ένα αστέρι Michelin
Το Champions League με το νέο format έχει ξεκινήσει και παρουσιάζει προκλήσεις. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και συνδυάζει τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο.
Ο βραβευμένος σεφ σχολιάζει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μοιράζεται πώς έγινε Ολυμπιακός, μαθαίνει στη Μαρία Ζαφειράτου να ετοιμάζει τον ιδανικό μουσακά και αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τη μητέρα του σχετικά με τις μαγειρικές της ικανότητες.
Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο 3ο επεισόδιο της σεζόν:
Πηγή: documentonews.gr