Φαιδρή ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού

Η ΕΠΟ έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο φαιδρότητας. Και εργαλειακής παρουσίας.

Και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά.

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, χωρίς βεβαίως να προκαλεί καμία έκπληξη πλέον.

Με τη νέα της ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού, ωστόσο, απέδειξε ακόμη μία φορά ότι οι εξαρτήσεις της και η σύμπραξή της με στοιχεία του παραποδοσφαίρου την οδηγούν στο δρόμο που πρέπει: στον αυτοεξευτελισμό.

Η ΕΠΟ, λοιπόν, που κάνει ό,τι μπορεί όλο αυτό το διάστημα, για να χειραγωγήσει με το χειρότερο τρόπο το πού, πώς και υπό ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, η ΕΠΟ που καταστρατηγεί τους δικούς της κανονισμούς, που παρανομεί ωμά, που γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τις εντολές της UEFA και της FIFA, αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση για το εξώδικο που απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κόρη του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, και event manager της Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ, σε μια πρωτοφανή επίδειξη φαιδρότητας και υποτακτικής αντίληψης, αποφάσισε να επιτεθεί στον Ολυμπιακό.

Ακόμη μία φορά. Βάζοντας μπροστά την κόρη του Δημητρίου και… ξεχνώντας ότι ο Ολυμπιακός έχει στραφεί και εναντίον του πατέρα της, κατηγορώντας τους ευθέως για όσα έχουν συμβεί έως τώρα.

Εκτός κι αν η ΕΠΟ θεωρεί ότι είναι πάνω από τους νόμους τα μέλη της.

Όσο για το γεγονός ότι τους έπιασε ξαφνικό ενδιαφέρον για τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, καλό θα είναι να μην εκτίθενται.

Διότι η προστασία των υπαλλήλων της είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει την ΕΠΟ. Δυστυχώς…

Αναλυτικά η ανακοίνωση-μνημείο φαιδρότητας της ΕΠΟ:

«Νέα ήθη στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Με ιδιαίτερη έκπληξη η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε για την άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποστείλει εξώδικο εις βάρος υπαλλήλου της, υπογεγραμμένο μάλιστα από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για μια ανεξήγητη ενέργεια, προφανώς σε συνέχεια της πρόσφατης στοχευμένης και απολύτως ανοίκειας επίθεσης που εξαπέλυσαν συγκεκριμένα ΜΜΕ κατά της ιδίας υπαλλήλου, αλλά και της συνεχούς πίεσης που επιχειρεί να ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, προκειμένου να χειραγωγήσει τις διαδικασίες και τις αποφάσεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η Ε.Π.Ο. διευκρινίζει ότι οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία πράττουν με βάση το αντικείμενο των τμημάτων στα οποία έχουν τοποθετηθεί, τις αρμοδιότητές τους και τις εντολές που λαμβάνουν από τη Διοίκηση. Η δε επαγγελματική τους επίδοση κρίνεται καθημερινά και πολυεπίπεδα.

Οφείλει δε, επιπροσθέτως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός να γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι μέλος ομάδας υπαλλήλων που επιφορτίστηκε να προετοιμάσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και έχει να επιδείξει, επί σειρά ετών, την άψογη διοργάνωση αναρίθμητων αγώνων διεθνών διοργανώσεων και οργανωτικής ευθύνης των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών, που ελέγχουν καθημερινά τις ικανότητες και γνώσεις τους στο εν λόγω αντικείμενο.

Τούτου δοθέντος, κάθε προσπάθεια εμπλοκής ή εργαλειοποίησης των εργαζομένων στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στα καθημερινά «παιχνίδια εξουσίας» που εξυφαίνονται συγκεκριμένα κέντρα είναι ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη και καταδικαστέα. Καθίσταται δε και αήθης όταν εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής τους προσπάθειας να πληγεί η Ομοσπονδία.

Συστήνουμε για πολλοστή φορά ψυχραιμία, στοιχειώδη σεβασμό στο Ποδόσφαιρο και όσους εργάζονται σε αυτό και επιτέλους ολίγη αυτοκριτική».

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Φώφη Γεννηματά – Το «ύστατο χαίρε» σε μια γενναία γυναίκα – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός, μεσίστιες οι σημαίες

Ημέρα εθνικού πένθους η σημερινή, με την ελληνική πολιτική σκηνή -και όχι μόνο- να αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά. Το λαϊκό προσκύνημα στη σορό της γυναίκας με τόσο...

Μοσχάτο – Σε αργία ο καθηγητής που παρενοχλούσε μαθήτριες σε σχολείο

Σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, τέθηκε ο 45χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου, μετά την άσκηση σχετικής...

Προς περίφραξη η διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου – Η προκήρυξη

Ένα σημαντικό έργο που αφορά στην ασφάλεια των πολιτών που επισκέπτονται τον Ισθμό της Κορίνθου και τη διάσημη διώρυγα, φαίνεται πως βρίσκεται στη τελική...

Χίος – Τέσσερις νεκροί κι αγνοούμενος από το ναυάγιο λέμβου με πρόσφυγες

Τέσσερις νεκροί -τρία ανήλικα παιδιά και μία γυναίκα- και ένας αγνοούμενος είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός του ναυαγίου στα ανοιχτά της Χίου σύμφωνα...

ΑΣΟΕΕ – Eνταση έξω από το πανεπιστήμιο – Πετροπόλεμος και φωτιές σε κάδους

Νέα ένταση υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά με επίκεντρο την ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλείσει τμήμα της Πατησίων και της...

Σχετικές ιστορίες