Ιnstagram : Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές στα Stories

Τo Intstagram, ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει να εξερευνά και να επεκτείνει τις δυνατότητές του.

Από τότε που κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο του 2016, τα Instagram Stories είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Instagram, αφού η λειτουργία του επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

Τώρα λοιπόν, φαίνεται ότι το Instagram  ξεκινά έναν τεράστιο επανασχεδιασμό που καθιστά πολύ πιο εύκολο να παρακολουθήσετε τις ιστορίες των φίλων σας.

Δοκιμάζει ένα νέο σχεδιασμό που θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα, τόσο στη home screen όσο και σε μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά.

Σύμφωνα με μια δοκιμαστική εκδοχή του Instagram, οι χρήστες θα βλέπουν στη home screen δύο σειρές με τα Instagram Stories ενώ ένα κουμπί «See All Stories» θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβαίνουν σε διαφορετική σελίδα όπου θα βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα.

Μια πρώτη εικόνα του νέου σχεδιασμού έδωσε ο social media manager Julian Gamboa μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, αν και παραμένει ασαφές πότε ή ακόμα και αν το Instagram σκοπεύει να παρουσιάσει τον νέο σχεδιασμό σύντομα.

Αλλαγές  και στα σχόλια

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να «καρφώνουν» τα αγαπημένα τους σχόλια. Έτσι θα μπορούν να «πολλαπλασιάζουν» την διάδραση με τους φίλους ή τους συγγενείς ή τρίτους χρήστες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει να «καρφώνεις» μερικά σχόλια στην κορυφή του feed.

Σύμφωνα με το Instagram, η λειτουργία αναπτύσσεται σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο ξεκινούν οι συνομιλίες στην πλατφόρμα, επιτρέποντάς τους να προωθήσουν θετικά σχόλια.

Η απόφαση να επεκταθεί η λειτουργία σε ολόκληρη την πλατφόρμα είναι ένα από τα πολλά βήματα του Instagram για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και της τοξικής συμπεριφοράς τον τελευταίο χρόνο.

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Αρης Κατζουράκης – Ο κορυφαίος έλληνας βιολόγος προβλέπει νέα πανδημικά κύματα

Από την αρχή σχεδόν της πανδημίας ακούμε ότι δεν μπορεί, κάποια στιγμή και ο ιός SARS-Cov-2 θα γίνει ενδημικός και τότε τα βάσανά μας...

Ανοιχτή σε διάλογο η Ελλάδα αρκεί η Τουρκία να αποσύρει το casus belli

Μήνυμα πως η κυβέρνηση είναι ανοικτή στο διάλογο με την Τουρκία για την οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, έστειλε ο Νίκος Δένδιας θέτοντας ωστόσο την...

Χριστουγέννα 2021 – Πώς θα λειτουργήσουν πολυκαταστήματα και εμπορικά

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ τις καθημερινές και από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ τα...

Παραιτήθηκε αντιπρόεδρος του ΣτΕ μετά τις καταγγελίες για εμπλοκή του σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης

Την παραίτηση του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης που αποκαλύφθηκε πρόσφατα σε περιοχή...

Κοροναϊός – Τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης για τις έγκυες και τον εμβολιασμό

«Έλλειμμα πληροφόρησης» για την αναγκαιότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού έναντι του κοροναϊού κατά την κύηση διαπιστώνει η Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και...

Σχετικές ιστορίες