Megxit : Τα νέα θύματα των Μέγκαν – Χάρι

Με φόντο ένα επεισοδιακό Megxit που συντάραξε τη Μεγάλη Βρετανία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έφυγαν για να εγκατασταθούν στον Καναδά, για ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωής τους ως μη ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και καταβάλλοντας προσπάθειες να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή, μακριά από το παλάτι και σχεδιάζουν λεπτομερώς το μέλλον τους.

Τέλος στην αναζήτηση εγγράφων από τους πολίτες : Δημιουργείται πλατφόρμα με όλα τα στοιχεία τους

Το ζευγάρι βρέθηκε την Τετάρτη στην Καλιφόρνια για να συνομιλήσει με ακαδημαϊκούς και καθηγητές για τη νέα του φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, για μία brainstorming συζήτηση.

Όπως επιβεβαίωσε πηγή του παλατιού, «στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εργασιών τους για την ανάπτυξη και την οικοδόμηση της νέας τους φιλανθρωπικής οργάνωσης, είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις με ακαδημαϊκούς και καθηγητές».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πέρασαν περίπου 7 ώρες στο διάσημο πανεπιστήμιο και ταξίδεψαν μάλιστα, με εμπορική πτήση επιστρέφοντας στον Καναδά, όπου διαμένουν σε μια πολυτελή έπαυλη, με τον γιο τους Άρτσι, μετά από την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Κατά την άφιξή τους στην πανεπιστημιούπολη, τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ υποδέχτηκε προσωπικά ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Μαρκ Τεσιέρ Λαβίν, προτού πάρουν μέρος σε συζητήσεις με μέλη του προσωπικού που τους βοηθούν «με το συνεχιζόμενο έργο τους για την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης».

Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα σχέδιά του να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια, είχαν γράψει στην νέα τους ιστοσελίδα πως θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα φιλανθρωπική οργάνωση, λέγοντας πως η απόφασή τους να περνούν τον χρόνο τους μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Αγγλίας θα τους βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια.

«Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με εκτίμηση για την βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας» έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος των καθηγητών και ακαδημαϊκών του Στάνφορντ στην νέα τους αυτή φιλανθρωπική οργάνωση, ούτε είναι γνωστό ποιες θα είναι οι αιτίες στις οποίες θα εστιάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Πάντως, όπως φαίνεται, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν αρχίσει να συνηθίζουν την νέα τους ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια και να σχεδιάζουν λεπτομερώς το μέλλον τους.

Μάλιστα, πρόσφατα, παραβρέθηκαν σε ένα συνέδριο της JP Morgan, στο Μαϊάμι, όπου ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε μια ομιλία και μίλησε για το Megxit, λέγοντας, σύμφωνα με μια πηγή του Page Six πως «Παρόλο που είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατέψει την οικογένειά του».

Την ίδια ώρα η Daily Mail «πυροβολεί» το διάσημο ζευγάρι, αναφέροντας σε δημοσίευμα ότι απέλυσαν όλο το προσωπικό, συνολικά 15 άτομα, από το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια», γράφει η Daily Mail.

Ροζ σκάνδαλο στη Γαλλία: Βίντεο «έκαψε» τον εκλεκτό του Μακρόν για τη δημαρχία στο Παρίσι

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης – «Δεν θέλεις να εμβολιαστείς κύριε; Μη σώσεις, τελεία και παύλα!»

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική του παρουσία σε σχέση με τους εμβολιασμούς. Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε «κουρασμένος» από τη...

Διορθώσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές

Διορθώσεις ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, στο νομοσχέδιο για τις υπαίθριες αγορές, λίγο προτού ολοκληρωθεί η επεξεργασία του στην αρμόδια κοινοβουλευτική...

Λοβέρδος – Δεν τίθεται θέμα συγκυβέρνησης του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ως υποψηφιότητα που θα καταστρέψει κάθε σενάριο συγκυβέρνησης με του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του ο Αντρέας Λοβέρδος. «Οσο είμαι εγώ εκεί» Μάλιστα...

Πλήρης επικράτηση του στελέχους Δέλτα στην Ελλάδα – Προς το παρόν κανένα κρούσμα Δέλτα+

Στο άκρως μεταδοτικό στέλεχος Δέλτα του κοροναϊού αντιστοιχεί η πλειονότητα των τελευταίων δειγμάτων που εξέτασε το Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του Κοροναϊού. Δεν καταγράφηκε πάντως...

Παπαευαγγέλου – Συναγερμός για Βόρεια Ελλάδα, Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών με θέμα το εθνικό σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για την CoViD-19, τον κοροναϊό, την εξέλιξη της πανδημίας, τις μεταλλάξεις, την...

Σχετικές ιστορίες