Οργή Μαρτίνς για το χωράφι του ΟΑΚΑ: Ντροπή και ασέβεια προς το ποδόσφαιρο – Ανίκανη η ΕΠΟ

Η θλιβερή εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, προκάλεσε έκπληξη και σοκ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και την οργή του Πέδρο Μαρτίνς.

Οργή και εκνευρισμό δεν είχε δείξει ποτέ ξανά στην έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς.

Ο πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού εξωτερίκευσε την οργή του μέσα από την κάμερα της COSMOTE TV, στην προγραμματισμένη συνέντευξη που έδωσε πριν από την έναρξη της προπόνησης στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς, στην τοποθέτησή του για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα για όσους ευθύνονται γι’ αυτό το χάλι του γηπέδου.

Μίλησε για ανίκανη Ομοσπονδία, ενθυμούμενος και τις μεθοδεύσεις που έλαβαν χώρα για να μετατεθεί ο τελικός για τις 30 Αυγούστου, ενώ έκανε λόγο για ντροπή και ασέβεια προς το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην COSMOTE TV για τον τελικό του Κυπέλλου (όλη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή στο pre game tου αγώνα):

«Δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον τελικό όταν έπρεπε και από τότε όρισαν την ημερομηνία της 30ής Αυγούστου. Ερχόμαστε σε αυτό το γήπεδο σήμερα και το βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση… Αυτό αποτελεί έλλειψη σεβασμού στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Δε σέβονται τους ποδοσφαιριστές. Είναι ντροπή και δείχνει απόλυτη ανικανότητα.

Πρέπει η Ελλάδα να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και να αρχίσει να το σέβεται, γιατί το να θέλεις να διοργανώσεις τελικό Κυπέλλου σε αυτό το γήπεδο είναι πραγματικά απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους μας.

Δείχνει την απόλυτη ανικανότητα της Ομοσπονδίας και είναι πραγματικά ντροπή. Αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να ήταν το σύμβολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το γεγονός πως διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία και αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δείχνει την ανικανότητά τους. Συγγνώμη, αλλά δε βρίσκω άλλη λέξη».

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Τούρκος αναλυτής: «Αποκάλυψε» τουρκικό χάρτη του 2025 με Θεσσαλονίκη και Κριμαία

Κυριαρχία της Τουρκίας στο Αιγαίο, τον Εύξεινο Πόντο και την Ανατολική Μεσόγειο βλέπει μέχρι το 2025 τούρκος αναλυτής που «αποκαλύπτει» μυστικό χάρτη με τις...

IGB: Ο αγωγός «Δαυίδ» απέναντι στον «Γολιάθ» – Gazprom

Είναι εφικτό ένας μικρός σε έκταση αγωγός μήκους 182 χλμ να σπάσει το μονοπώλιο ενός ενεργειακού γίγαντα με δεκάδες χιλιόμετρα αγωγών φυσικού αερίου; Ο λόγος για...

Τι γίνεται αν είμαστε ήδη σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Ρωσία;

Πυρηνικός εκβιασμός, παράνομη προσάρτηση εδαφών, εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι που επιστρατεύθηκαν και στάλθηκαν στο μέτωπο στην Ουκρανία, υποθαλάσσιοι αγωγοί φυσικού αερίου προς την Ευρώπη που...

Πούτιν: Δείτε live το διάγγελμα για την προσάρτηση των 4 περιοχών της Ουκρανίας

Ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση των «δημοψηφισμάτων» υπογράφει σήμερα το διάταγμα προσάρτησης των τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας και θα απευθύνει μία...

Πούτιν: Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας – Αποφάσισαν οριστικά

Επτά μήνες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προχωρά στην προσάρτηση του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Ζαπορίζια και της Χερσώνα,...

Σχετικές ιστορίες