Τα βίντεο που «καίνε» την 35χρονη με τις κινήσεις της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Ένα ένα βγαίνουν στη δημοσιότητα τα βίντεο που δείχνουν καρέ καρέ τις κινήσεις της 35χρονης δράστιδος την ημέρα που αποφάσισε να επιτεθεί στην 34χρονη Ιωάννα.

Η δράστις φαίνεται από τις κινήσεις της πως ήξερε ακριβώς πώς και που να κινηθεί.

Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός ότι έκλεινε ραντεβού με ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνα ώστε να την οδηγήσουν αλλά και να την πάρουν από το σημείο της επίθεσης.

Αν και η 35χρονη κατάφερε να εξαφανιστεί αστραπιαία από το σημείο του εγκλήματος, εν τέλει τόσο εξαιτίας της αμφίεσης της, μιας και φορούσε καμπαρτίνα και περούκα, όσο και λόγω του γοργού της βήματος δεν κατάφερε να κρυφτεί από τις αρχές.

Παρακάτω θα δείτε το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας να δείχνουν κάθε της κίνησης την ημέρα που πέταξε βιτριόλι την Ιωάννα, αλλά και την προηγούμενη ημέρα που βρέθηκε στο σημείο ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει πράξη το σχέδιο της.

Η στιγμή που ψάχνει καρτοτηλέφωνο για να καλέσει ταξί

Το τελευταίο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τις κινήσεις της 35χρονης γυναίκας, που φέρεται να επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα στην Καλλιθέα, μία ημέρα πριν την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 35χρονη κατεβαίνει από λεωφορείο στη Λεωφόρο Συγγρού και κατευθύνεται προς ένα καρτοτηλέφωνο.

Από το καρτοτηλέφωνο αυτό, φέρεται να πραγματοποίησε τη μία από τις τρεις συνολικά κλήσεις με τηλεκάρτα.

Στο βίντεο η δράστις φαίνεται να περπατάει με σκοπό να τηλεφωνήσει από καρτοτηλέφωνο σε εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει ραντεβού.

Η ίδια δηλαδή έκλεισε μία μέρα πριν ραντεβού με ταξί, το οποίο και την μετέφερε από την Καλλιθέα στο κέντρο, ύστερα από την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε.

Το βίντεο που την δείχνει να τρέχει να εξαφανιστεί μετά την επίθεση

Ωστόσο το παραπάνω δεν είναι το μόνο βίντεο που «καίει» την 35χρονη, καθώς υπάρχει ακόμη ένα που δείχνει τις κινήσεις την ημέρα της επίθεσης αλλά αυτές της προηγούμενης.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν η 35χρονη φαίνεται να τρέχει πάνω στην λεωφόρο Θησέως και να προσπαθεί να βρει ταξί ώστε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις της 35χρονης  που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα την Τρίτη 19 Μαΐου και την Τετάρτη.

Σημειώνεται πως η δράστις είχε βρεθεί στην Καλλιθέα μία μέρα πριν την επίθεση, δηλαδή την Τρίτη,  ωστόσο τότε δεν κατάφερε να επιτεθεί στην Ιωάννα και έτσι επέστρεψε μία μέρα μετά στον τόπο του εγκλήματος για να την σημαδέψει με βιτριόλι.

Στο βίντεο φαίνεται η φερόμενη ως δράστης να τρέχει πάνω στη Θησέως και να φεύγει από το σημείο αφού επιβιβάζεται σε ταξί.

Είναι εμφανές μάλιστα πως η 35χρονη, όπως ακριβώς είχε περιγράψει και η ΕΛ.ΑΣ, φοράει περούκα και καμπαρτίνα και τοις δύο μέρες.

Το κραυγαλέο λάθος που έκανε την ΕΛΑΣ να την υποψιαστεί

Η δράστις συνελήφθη χθες, Πέμπτης, όταν οι αστυνομικές αρχές κατόρθωσαν να φτάσουν στα ίχνη της, μετά από ένα μοιραίο λάθος, χρησιμοποιώντας ξανά τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει για να καλέσει ταξί για να πάει στο σημείο της επίθεσης.

Με την ίδια τηλεκάρτα φέρεται να κάλεσε κι έναν άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ασχολείται κυρίως ως κηπουρός, κι έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν την ταυτότητά της.

Την ίδια ώρα απορία προκαλεί πως η 35χρονη έκανε ένα τόσο κραυγαλέο λάθος οδηγώντας την ΕΛ.ΑΣ κατευθείαν σε εκείνη.

Ειδικότερα μία κλήση που έκανε η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι σε Ασιάτη κηπουρό για ένα θέμα ανθοκομικής, με την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ραδιοταξί (σ.σ. για να μεταβεί στο σημείο της επίθεσης στην Καλλιθέα), ήταν αυτή που έλυσε για τους αστυνομικούς τον γρίφο με τον σοβαρό τραυματισμό της 34χρονης λογίστριας από ρίψη καυστικού υγρού το πρωί της 20ης Μαΐου στη λεωφόρο Θησέως.

Το μοιραίο αυτό σφάλμα οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην ταυτότητα της 35χρονης, αφού οι αστυνομικοί που ανέλυσαν την τηλεκάρτα του ΟΤΕ  εντόπισαν τον αλλοδαπό -κατάγεται από το Μπαγκλαντές- αποδέκτη του τηλεφώνου της.

Το έργο της  ΕΛΑΣ διευκολύνθηκε περαιτέρω από το γεγονός ότι η 35χρονη κάλεσε εκ νέου τον αλλοδαπό τεχνικό -αφού αρχικά δεν είχε βρει τον ίδιο στο τηλέφωνο αλλά  κάποιον ομοεθνή φίλο του- από το ίδιο το κινητό της τηλέφωνο. Έδωσε έτσι στους αστυνομικούς την δυνατότητα να πληροφορηθούν τα στοιχεία της, το προφίλ της στο Facebook, το στίγμα του κινητού της, το κρίσιμο διήμερο που προχώρησε στην επίθεση στην Καλλιθέα κλπ.

Παρέχοντας πλήθος στοιχείων… μέσω του Ασιάτη κηπουρού για τη λύση του πολυσυζητημένου γρίφου. Αποκαλύπτοντας ότι η νεαρή φερόμενη ως δράστις αντιθέτως με την εικόνα που είχε δημιουργηθεί, προχώρησε σε σωρεία σφαλμάτων στον σχεδιασμό της επίθεσης της.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες ο 40χρονος άντρας που αποτέλεσε σημείο τριβής  -λόγω αναρτήσεων στο Facebook- για την 35χρονη γυναίκα με  το βιτριόλι και της άτυχης, ανυποψίαστης 34χρονης φέρεται να εργάζεται σε αθλητικό διαδικτυακό τόπο και να μην είχε επαφή με τον νομικό χώρο όπως εκτιμήθηκε αρχικά.

Η τοξική ζήλια της 35χρονης, οι εμμονές και το αίτημα φιλίας στο Facebook

Έφτανε μόνο και μία συνάντησή της Ιωάννας με την 35χρονη, ώστε τα πράγματα από εκεί και πέρα να πάρουν εντελώς διαφορετική πλοκή για τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, είχε συναντήσει την κατηγορούμενη σε έναν γάμο το 2019.

Τότε η δράστις είχε παρουσιαστεί μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται να είναι αθλητικογράφος,  και συστήθηκε με την 34χρονη.

Λίγες ημέρες μετά ο σύντροφός της έκανε αίτημα φιλίας στο Facebook στην Ιωάννα, το οποίο εκείνη αποδέχτηκε.

Ήταν το μοιραίο λάθος της, το οποίο θα έκανε την 35χρονη να ζηλέψει αδικαιολόγητα πολύ και να θέλει να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο.

Η 35χρονη όχι μόνο έστελνε μηνύματα στην 34χρονη Ιωάννα μέσω facebook, αλλά και να γίνει ο «Μεγάλος Αδελφός» στα social media, παρακολουθώντας σαν stalker κάθε κίνησή της.

Αποδεικτικό στοιχείο μάλιστα για το πόσο επικίνδυνα ζηλιάρα ήταν είναι η κατάθεση του συντρόφου της στις αρχές.

Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του, «Της είχα εξηγήσει ότι δεν βλέπω την σχέση μας σοβαρά. Εκείνη ονειροπολούσε και νόμιζε ότι θα παντρευτούμε. Όταν έκανα αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, εξοργίστηκε. Ζήλευε και νόμιζε ότι λόγω της Ιωάννας δεν προχωρούσε η σχέση μας. Όλα όμως ήταν στο μυαλό της, δεν είχα κάνει κάτι με την Ιωάννα».

Πώς αντέδρασε η 34χρονη όταν της είπαν ποια είναι η δράστις

Απόδειξη πως η 34χρονη Ιωάννα ούτε που είχε στο μυαλό της ότι κάποια που είχε δει μόνο πέντε φορές στη ζωή της θα μπορούσε να της κάνει τόσο κακό είναι και ο τρόπος που αντέδρασε.

Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο MEGA, η Ιωάννα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση από τον ίδιο και «πάγωσε» όταν άκουσε το όνομα της φερόμενης δράστιδος.

«Έπρεπε να την ενημερώσω, από τη στιγμή που έγινε σύλληψη, ενώ και η ίδια ρωτούσε επίμονα για την εξέλιξη των ερευνών» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχε δει το πολύ 5-6 φορές σε κάποιες εκδηλώσεις και γιορτές, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούσε να φανταστεί πως το συγκεκριμένο άτομο θα ήταν πίσω από την επίθεση εναντίον της.

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει στα λίγα δευτερόλεπτα που συναντήθηκαν τα βλέμματά τους στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται.

«Υπήρχε μια επαφή με τον άνδρα που είχε σχέση η φερόμενη δράστις. Ένα αίτημα φιλίας σε κοινωνικό δίκτυο, το οποίο απλά το αποδέχθηκε η Ιωάννα» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι οι δύο οικογένειες δεν γνωρίζονταν, παρότι βρίσκονται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων.

«Η Ιωάννα δεν είχε να κρύψει κάτι, συνεργαζόταν από την πρώτη στιγμή. Πολλοί είχαν βγει να πουν ότι κάτι κρύβει, αλλά δεν ίσχυε τίποτα. Όμως όλα αυτά δημιούργησαν πρόβλημα και στις Αρχές και στην οικογένειά της» κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.

Ο διάλογος μέσω Facebook θύματος και δράστιδος

Ο κ. Λύτρας μιλώντας επίσης στο ΣΚΑΪ τόνισε ότι όντως πριν από δυο χρόνια η Ιωάννα είχε δεχθεί μήνυμα από την 35χρονη αλλά δεν ήταν απειλητικό αλλά μάλλον ήπιο. «Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια». «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ‘’αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

Πηγή: tanea.gr

Τελευταία νέα

Εθνικό πένθος μιας εβδομάδας στην Τουρκία για τους χιλιάδες νεκρούς

Οι δύο φονικοί σεισμοί έχουν συγκλονίσει την Τουρκία, η οποία μετράει περισσότερους από 1.500 νεκρούς, ενώ χιλιάδες είναι οι τραυματίες αλλά και οι εγκλωβισμένοι...

Με τεχνητή νοημοσύνη τα προϊόντα των μεγάλων εταιρειών

Οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας έχουν μια νέα εμμονή: την τεχνητή νοημοσύνη. Στις παρουσιάσεις των οικονομικών αποτελεσμάτων τους αυτή την εβδομάδα, οι επικεφαλής της Meta, της...

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Δεκάδες κλήσεις έχει δεχθεί το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα από χθες Κυριακή...

Μητσοτάκης: Σύσκεψη για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα και για τον σεισμό στην Τουρκία

Πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τηλεδιάσκεψη με τα αρμόδια υπουργεία για την ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» και την παροχή...

Γιατί ήταν τόσο ισχυρός ο σεισμός στην Τουρκία

Οι δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις που έπληξαν σήμερα την Τουρκία και τη Συρία ενδέχεται να αποδειχθούν από τις καταστροφικότερες των τελευταίων δέκα ετών, προειδοποιούν...

Σχετικές ιστορίες